PLANET RESIDENCE

Premium stambeno-poslovni kompleks za autentičan način života i uživanje u svakom provedenom danu. Akcenat je na velikim staklenim površinama i obilju svetlosti u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

VOKAMONT GRADNJA

Oprema za saune, slane sobe i rimska kupatila. Veliki izbor kvalitetnih materijala, različitih tipova drveta za izgradnju sauna, refabrikovane IC saune i „costume made“ saune po meri.

LONGA VITA

Opšta medicina, pulmologija, pedijatrija, homeopatija, kvantna medicina, dermatologija, akupunktura, fizikalna medicina i rehabilitacija.

DELTA PLANET tržni centar

Prvi Delta Planet u Srbiji - inovativni arhitektonski koncept koji prati svetske trendove u retail-u. Sa svojih 40.000 metara kvadratnih pruža komfor svim ljubiteljima šopinga, veliki broj domaćih i stranih modnih brendova na jednom mestu.

DR MAJA RADOVIĆ

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za zdrave zube, bolje zdravlje i blistavi osmeh – uvek je na usluzi

ANIMA PLUS

Mi Vam pomažemo da rešite problem sa kojim se suočavate. Psihijatrijsko lečenje psihičkih poremećaja gde je pored biološke i socioterapije, poseban akcenat stavljen na psihoterapijski tretman

MILKY palačinke

Osmisli, poruči i uživaj u najslađim palačinkama – MILKY slatko carstvo palačinki

LA CRIMA Cosmetic & SPA

Laserska epilacija, higijenski tretmani, tretmani lica, mezoterapija, hidratacija, anti-celulit program, FITNESS zona

PINGVIN SLAVICA

Instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju: Visokokvalitetni kotlovi, kotlovi i kamini na pelet, panelni radijatori, dimnjaci od nerđajučeg čelika, solarni kolektori, toplotne pumpe, bakarne cevi i fiting
1 2 3 6